Kujtese/ Foto e ralle, Matura D 1977 e gjimnazit Asim Zeneli e Gjirokastres

Kjo polifoto sic e ka quajtur Thisea Shyti, percjelle ne faqen e tij ne fb, eshte Matura D 1977 e gjimnazit Asim Zeneli ne qytetin e Gjirokastres.

Ne fund te fotos eshte shenimi

TAKIMI 1 MAJ 1982

Nisur nga nje shenim i tille na lind pyetja:

A eshte realizuar nje takim i tille ne kete vit dhe me pas ne pervjetore te tjere te kesaj mature?

Cfare kujtojne sot maturantet e vitit 1977?

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com