Kujtesë/ Një foto e rrallë,specialistë të fabrikës së këpucëve në Gjirokastër

Kjo foto flet permes heshtjes dhe kujteses.

Ajo merr jete nga kujtimet dhe vleresimet tuaja, nese ke qene pjese e kolektivit te fabrikes se lekure kepuceve ne qytetin e Gjirokastres.

Disa nga pjesemarresit ne foto nuk rrojne me por jane te paharruar ne kujtime dhe punet e mira qe kane bere, per familjet dhe shoqerine gjirokastrite.

Po cilet jane ata mjeshter, cili eshte kontributi i tyre ne pergatitjen e specialisteve ne fabriken e lekure kepuceve?

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com