Kujtese/ Burrat e fshatit Selcke me mesuesin veteran te arsimit gjirokastrit Koço Sevo

Burrat e fshatit Secke te rrethit te Gjirokastres me mesuesin e tyre, veteranin e arsimit gjirokastrit Koço Sevo.

Nuk e dime e cilit vit eshte kjo foto dhe ngjarja qe i ka bashkuar keta burra dhe gruan ne rreshtin e pare me mesuesin e tyre, ndoshta eshte ndonje takim ne pervjetor apo jubile te shkolles se Selckes.

 

Eshte foto e fiksuar ne fshat apo ne Gjirokaster dhe kete duam te mesojme.Dime vetem qe burrat  me mesuesin e tyre kane lene gjurme ne historine e fshatit dhe Gjirokastres, te gjithe me vlera dhe kontribute ne fusha te ndryshme.

Ja Stavri Zerva gazetar dhe drejtor i Radio Gjirokastres per shume vite, Koco Bushaka, nepunes i shtetit, drejtues i keshillit te krahines se Pogonit,Dhosi Margariti aktor i mirenjohur i Estrades Profesioniste te Gjirokastres etj.

Po te tjeret ne foto cilet jane dhe cfare dini per punet qe kane kryer?