Kjo foto e Gjirokastrës, sa shumë gjurmë dhe kujtime!...

Nje pamje e mrekullueshme e Gjirokastres , e tera bashke, e vjetra dhe e reja, me fushen e lumin Drino, me kodrat e Shentriadhes,malet  e Lunxherise dhe Çajupin, gryken e Tepelenes,zallin e bardhe te Perroit te Çullos, Teqene e Baba Manes, me stadiumin dhe pallatet njera mbi tjetren te ndertuara pas viteve 90.

Shikojeni me vemendje dhe nese keni dicka per te komentuar bejeni.

This image has an empty alt attribute; its file name is 118476355_10213792128397801_4469105897272934364_o-1024x768.jpg

Ne kete foto eshte dhe nje ambient ku luhej dhe argetohej, nje shesh shume i dashur per brezat qe kane kaluar …

Sheshi e kishte emrin…Zbulojeni , tani eshte nje ore qe mund te biesh ne mendime dhe kujtime, ca me shume per ata qe jane larg Gjirokastres, vendlindjes se dashur…

Ne kete Gjirokaster madheshtore , te bukur cdo banor i saj ka gjurme e kujtime, edhe per te treguar…