Ju ka marre malli per frutat e Erindit? ( Foto )

Ju ka marre malli per frutat e Erindit?

E kush thote jo , mall e cfare malli, jo per ata qe i kane ne dere te shtepise, po per ata qe i shikojne nga larg e sigurisht qe neper mend u shkon ajo shprehja e njohur popullore

“ Shiko me sy e plas me zemer”.

Po malli “shuhet “ edhe duke pare. Erindiotet e larget kujtojne tani kopshtin, avline, porten e mbyllur, frutat e pjekura ne dege e te tjerat ne shesh.

Po c`te thuash se mergimi i ka keto plage, te pashuara, te pambyllura.

Po nuk ka pse te bien dhe ne deshperim. Jemi ne vjeshte. Nje pjese i kane kaluar pushimet ne fshat, te tjere me siguri qe i kane planifikuar tani, ne kete muaj te pare te stines se frutave, edhe per te mbledhur frutat, edhe per t`i shijuatr.edhe per t`i perpunuar, si raki e vere.

Fshati i mirepret, frutat aty jane, si ne keto foto qe po percjellim nga faqja e fb e mikes se faqes tone Teuta Bojo Caci Jorgo

Jorgo: