Ja Disa nga Punonjësit e Elektrikut që Kanë Punuar Për Ndriçimin e Qytetit të Gjirokastrës!

 

Ndermarrja tregtare e artikujve te perzier, e riparim sherbimeve dhe ajo e elektrikut, gjithmone punen e kane patur ne Pazar.

Kur themi ne Pazar kemi parasysh zyrat se personeli inxhiniero teknik i ndermarrjes elektrike punen e kishte ne terren, ne lagjet e qytetit e ne periferi per mirembajtjen e rrjetit qe drita elektrike veçanerisht ne oret e mbremjes e ne vazhdim, deri ne te gdhire, te mos mungonte.

Sakrifica e punonjesve te saj shte e admirueshme, e inxhiniereve dhe teknikeve te mesem dhe mirembajtesve, me personazhe te rendesishem te perkushtuar ne punen qe benin.

Ne foton qe kemi percjelle ne faqen tone jane vetem disa nga drejtuesit dhe elektriçistet e ndermarrjes elektrike, jo te gjithe, te cilet kane mbeshtetur me projekte dhe zbatuar teknikisht te gjitha aksionet ne fushen e ngritjes dhe mirembajtjes se sektoreve te elektikut ne Gjirokaster.

Duke i kujtuar respektojme dhe nderojme kontributin e dhene, eksperiencen, pergjegjesine dhe dashurine e tyre te madhe per profesionin.