Gjirokastra, në cilën kohë ka qënë më e dukur, po ndryshimet si i keni pritur?

Me veshtrim te vemendshem mbi kete foto do zbuloni Gjirokastren dje dhe sot.

Si foto eshte e para viteve 44 dhe ndryshimet jane te dukshme. Shume nga shtepite dhe objektet jane po nje pjese mungojne ose mbi to jane ngritur te reja.

Edhe pse eshte thene e eshte shkruar me dekrete e ligje perseri kjo pamje ka levizur nga vendi.

Cfare ka ndodhur?

Duke pare e duke folur per kete pjese historike e kulturore te qytetit qe ne vite sheshe e objekte kane levizur nga vendi e pritet te levizin akoma, pyesim:

Ne cilen kohe ka qene me e mire e me e dukur, po ndryshimet e reja si i keni pritur, po per ato qe pritet te ndodhin,c`mendim keni?!

Foto: Te falem o Gjirokaster