Gjeni sportistet dhe tifozet gjirokastrite ne keto dy foto qe na ka derguar Roland Tushe

Ekipi i Luftetarit ka patur nje autobus, prodhim vendi,qe sherbente per levizjen e lojtareve nga njeri ne tjetrin qytet.

Kete autobus per disa vite me radhe e ka drejtuar edhe shoferi Hasan Tushe qe eshte ne te dy fotot qe po percjellim.

Sportdashesit kujtojne se jo ne pak raste , vec sportisteve dhe personelit ndihmes te ekipit, titullareve te klubit etj. ndeshjet i ndiqnin edhe tifozet e “cmendur” qe, duhet thene se, mbi te gjitha, ishin miqte e Hasanit.

Ne keto dy foto qe na ka derguar Roland Tushe, ka sportiste te ekipit por dhe tifoze. Gjeni cilet jane dhe, nese keni ndonje koment, beheni!