E gjeni dot nga cili qytet ishte fituesi i vendit te punes!

Tre veta per nje vend pune dolen ne nje provim te perbashket, jo para nje komisioni te gjere, por vetem ne prani te pronarit te nje hoteli turistik.

 

– Sa bejne 2 edhe 2 – pyeti pronari te parin.
– 2 edhe 2 bejne 4 –iu pergjegj ai dhe pronari i pakenaqur nga pergjigja i beri dalje, nuk e pranoi ne pune.

– Sa bejne 2 edhe 2 – pyeti pronari te dytin.
– Ja te nxjerr lapsin dhe t`i bej llogarite ne leter – i tha i dyti dhe pa humbur kohe i tha 4.
– Edhe ti je humbes-i tha pronari dhe mori ne pyetje te tretin.

– Sa bejne 2 edhe 2 –perseriti pronari te njejten pyetje.
Pa humbur kohe i treti i dha kete pergjigje:
-Sa e do Ti ?!
Pronarit i qeshi nuri dhe i afroi vendin e punes.

Tani nje pyetje per te gjithe ju:

E GJENI DOT SE NGA CILI QYTET ISHTE FITUESI I VENDIT TE PUNES?!