Gjejeni, një sokak i harruar, ku bie dhe a ka një emër?!

Kete foto e botojme per ata qe duan te provojne kujtesen, nese e mbajne mend kete sokak te ngushte ne te cilin kalohej diten e naten, po me pak naten, vetem nga ata qe kishin nje “ pune e aq”.

Shpesh mburremi e shprehemi se e njohim vendlindjen, Gjirokastren, pellembe per pellembe duke zene ne goje emra vendesh, shtepi e sokake por nuk eshte e thene qe te kemi shkelur cdo cep te saj.

Ja nje sokak i tille i shkelur nga njerezit nuk eshte dhe fare i padukur dhe i fshehur por ama jo aq lehte per te thene se ka kete emer apo fillon ketu e mbaron aty.

Ju kuijtojme se eshte nje vilar rruge qe bashkohet me nje rruge me kalldrem qe ulet poshte ne rrugen kryesore te njeres prej lagjeve te qytetit.

Tani me keto pak te dhena vini ne prove kujtesen dhe na shkruani!