Një foto e rallë,në gjurmët e kujtimeve...

Afer festave, ne kohen e lire, na ndodh te shfletojme albumin e familjes.

Fotot jane gjurme kujtimesh dhe si te tilla ndricojne personazhe dhe histori.

Ja kjo foto:

Nuk dime e c`viti eshte dhe cilit kolektiv ne Gjirokaster i perket. Nje pjese njihen, mesues, nga qyteti dhe krahinat.

C`ngjarje i ka bere bashke nuk e dime, ndoshta dhe festa e Vitit te RI,

Kete do ta mesojme sikunder deshirojme te dime per secilin ne fotrografi.

NDERSA NJIHEN EDHE NUK MUND TE HESHTESH, PERKUNDRAZI DUHEN KUJTUAR, PRANDAJ DHE NE FAQEN TONE SHPESH HEDHIM FOTO NE GRUP.