Fiqtë e shtatorit që na "shijojnë" edhe në qershor

Fiqte ne foto na i bejne me sy e sikur thone” Mos prek!”.

Ato piqen ne shtator dhe me kete pamje i “shijojne” dhe tani ne qershor.

Emrin ia kemi harruar po shijen jo.Ne treg me siguri qe i gjen te shkuara ne vargje por dhe te sigurte nuk jemi.

Kush di me shume le te na shkruaj si quhet, ku rritet me shume dhe per vlerat.

Dime qe eshte shume i embel, i shijshem  dhe fik qe rritet ne toka te buta, me lageshti dhe me diell, ne jug dhe veri te vendit.

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com