Erdhi treni, cfare ju kujtohet?!

Kjo foto e percjelle sot ne fb nga Petro MEJDI na kujtoi ate shprehjen aq te kerkuar, te pelqyer dhe befasuese ne pritje te sirenes dhe shfaqjes se turirit te lokomotives ne stacionin e trenit ne Tirane.

Ju kujtohet apo jo ?

Erdhi, erdhi treni!

Sa here i kemi thene njeri tjetrit ” Erdhi, erdhi treni!”, kemi gezuar si femije ndaj dhe kujtimet nga udhetimi i pare e ne vazhdim me tren nuk harrohen kurre…

Si thoni, keni ndonje gje per te kujtuar?