Ç`na kujtove mirë! Sot për mëngjes do hamë një pjatë me Trahana Lunxhëria me cingaridhe përsipër!

Pergatiteni dhe perveloheni me yndyren e dhjamit te kecit, bashke me copat e percelluara.

Yndyra e dhjamit te kecit eshte e shijshme dhe nuk te shendoshe.

E perdorte kuzhinieri i famshem Cile Muka. perpara se t`i sherbente.Qoftet e pjekura i fuste ne yndyren e perveluar te dhjamit te kecit dhe c`te haje! Ishte nje nga sekretet e tij qe qoftet kane mbetur dhe sot ne kujtimet e njerezve qe i kane shijuar.

Provojeni trahanane me cingaridhe persiper dhe do te bindeni sa e shijshme qe eshte, e shendetshme dhe per femijet e shkolles!