Ata nuk mundën të kuptojnë se çfarë po bënte ai afër zjarreve! Pastaj ata panë këtë...

Ju mund të keni dëgjuar deri tani për zjarret në Kaliforni që kërcënojnë miliona jetë.

Zjarri, i cili po prek njerëzit në Los Anxhelos, Ventura dhe San Diego, vazhdon të zemërohet ndërsa zjarrfikësit përpiqen ta mbajnë atë. Për shkak të erërave të forta dhe faktorëve të tjerë, zjarri po provohet veçanërisht i vështirë për tu luftuar. Megjithatë, ka lajme të mira, pasi disa pjesë të zonave të prekura kanë filluar të vijnë nën kontroll edhe një herë.

 

Përveç ndikimit tek njerëzit, zjarret po konsumojnë edhe ambientin natyror, duke lënë kafshët të bllokuara dhe duke ikur për t’u fshehur. Një njeri u fut në anën e rrugës, kur pa një kafshë në ankth dhe në fund të fundit i shpëtoi jetën.

 

 

Njerëzit filluan ta filmonin atë në fillim sepse nuk kishin idenë se çfarë po bënte, por momenti i ëmbël mes kaosit u kap. Njeriu nuk ka pranuar të intervistohet.

 

Dëshmitarët thonë se ky njeri u fut për të shpëtuar një lepur të egër nga flakët përgjatë autostradës 1 në Kaliforni të Jugut, njgjarje që bëri bujë në gjithë Kaliforninë./ABC News