Sokrat Papadhopulli: "I shqetësuar për Ndryshimin e Vitit të Themelimit të Klubit Sportivë të Qytetit"!

Jam shume i shqetësuar, shkruan per Gjirokastra Online Sokrat Papadhopulli, komentatori veteran i sporteve, që kohët e fundit nga drejtuesit e klubit sportiv te Gjirokastrës paraqitet si vit i themelimit të tij viti 1929 gjë që mendon se nuk i përgjigjet të vërtetës dhe këtë e bazon në aktin e themelimit që vijon:

 

 

Nëse dikush tjetër disponon dokumente të tjera le t`i publikoje, shkruan Sokrat Papadhopulli.