Foto e rralle, kujtim i bukur per ekipin e Luftetarit ne vitin qe shkelqente!

Ne kroniken sportive te ekipit Luftetari, sezoni futbollistik 1977-1978 me trainer Hito Hitaj dhe Mico Carro, mbahet mend per ngjarjen e shenuar,Luftetari u shpall nenkampion kombetar. Ishte nje nder sukseset e rendesishme  qe mbushi ne ate kohe me gezim sportdashesit gjirokastrit qe edhe “paguanin”per mbarevajtjen dhe krijimin e kushteve sa me te mira per ekipin.

Mbahet mend qe lojtaret pushonin per nje periudhe ne vende turistike si ne Sarande, ne Permet , Durres dhe Libohove,baskeshoqeruar kjo me stervitje dhe organizimin e ndeshjeve miqesore..

KJO FOTO ESHTE E EKIPIT LUFTETARI KU VEC SPORTISTEVE JANE DHE KUADRO TE PUSHTETIT LOKAL SI JANI BOSHNJAKU, NURI KOKONA, EMIN  IDRIZI, KOCO QENDRO, TRAINERI BAHRI ISHKA , SPORTISTET  VETERANE SI ANASTAS BOZHORI, BAHIR KOKALARI ETJ  QE ISHIN DHE PJESE E FORUMEVE TE LARTA TE SPORTIT NE QYTET.

Kujtim shume i bukur i Luftetarit, 16 qeshor 1977, ne Libohove eshte percjelle nga z. Sokrat Papadhopulli ne faqen e tij.