in

Roland Tushe kujton skodat e linjave te largeta, me cilet shofere keni udhetuar?

Roland Tushe nga lagjja Punetori e Gjirokastres njihet nga i madh e i vogel per profesionin qe ushtron, te shoferit, tani me ambulancen e spitalit rajonal.

Ne faqen e tij ne FB ai hedh here pas here edhe mjete transporti si kujtese per kohen qe ka punuar dhe ndonje qe ka perdorur.

Keto mjete te markave te ndryshme skoda, zisa, gaze, autobus Vibert e ceke, ishin ne iventarin e transportit te viteve pas 44 e nje pjese punonin per linjat e udhetareve, si skoda ne kete foto.

AJO NA KUJTON UDHETIME TE LARGETA, LINJAT NGA VERIU NE JUG E ANASJELLTAS, NA MBUSH DHE ME NGJARJE, PO DHE PROFILE TE SHOFEREVE….

TE TILLA SKODA KA PATUR EDHE GJIIROKASTRA , NE  PERDORIM NGA SHOFERET ME TE MIRE, ME ME PERVOJE.

Cilet ju kane sherbyer?

Tregoni per udhetimet, t`i kujtojme dhe nderojme per veshtiresite qe kane kaluar, per kujdesin e treguar…

What do you think?

Written by admin

Porta e Bashkim Karagjozit, porta e fundit e lagjes,me te kaluaren dhe te sotmen e saj…

Ja çfarë duam të mësojmë për burimin e “7 Krojeve” të lagjes Meçite të Gjirokastrës!