Sot urojme per Ditelindjen mesuesen gjirokastrite me banim ne Amerike Eleni Llukani

Sot urojme per Ditelindjen mesuesen gjirokastrite me banim ne Amerike Eleni Llukani.

Eleni (Kola)Llukani eshte nga dashamireset e faqes tone. Ajo sot ka ditelindjen dhe nga larg, nga Gjirokastra, i percjellim urime per diten e saj te lindjes:

Te gezoje Ditelindjen, me shendet, jete te gjate e te lumtur!

Eleni ka lindur ne lagjen Varrosh ne nje familje qytetare dhe me tradita.

Ka punuar mesuese, me perkushtim dhe pergjegjesi profesionale  duke gezuar respektin e kolegeve dhe ish nxenesve te saj qe, sikunder duket dhe ne bashkebisedimet ne faqen e saj ne fb, e kujtojne me dashuri dhe mirenjohje.

Ka vite ne pension dhe pasioni i saj tani jane vjershat dhe lulet.

Banon ne Amerike dhe Gjirokastren, vendlindjen e njerezit ketu nuk i harron.

Ne faqen e saj ne fb ka krijime plot ndjenje e dashuri per njerezit e qytetit, te afermit, shkollen dhe femijet ku ka dhene mesim.

Eleni, Gezuar Ditelindjen!