Urim nga Gjirokastra për Ditëlindjen e mjekut të njohur veteriner Sotir Majko

Per Ditelindjen urojme sot Sotir Majkon, mjekun e njohur veteriner ne Gjirokaster e me gjere.

Pas vitit 1990 Sotiri emigroi ne Greqi dhe tani banon ne Heraklion  me pune ne Hotel Zefiros.

Dashurine dhe mallin per Gjirokastren Sotiri e shpreh me vizitat qe ben ketu por dhe me foto ne faqen e tij ne fb sikunder ka dhe mjaft te tjera qe lidhen me detin, gjelberimin dhe lulet ne vendin ku banon.

E urojme Sotirin, ta gezoje ditelindjen dhe te kete jete te gjate e te lumtur!