“Mbretëria e Bashkuar Eshtë Shtëpia ime”, Ka Thënë Harry-Pse me Meghan Hoqën Dorë nga Statusi Mbretëror!

 

“Mbretëria e Bashkuar Eshtë Shtëpia ime”-Ka Thënë Harry.Pse me Meghan Hoqen Dore nga Statusi Mbretëror!

Arsyet i ka treguar vete Harry ne fjalen e tij te pare ne publik.

Ai ka deklaruar se vendimi per te lene statusin mbreteror nuk ka qene i lehte dhe se nje nga arsyet ka qene Meghan, bashkeshortja e tij, e cila ndihej ndryshe ne ambientin mbreteror  dhe nuk pertshtatej dot.

Ai eshte shprehur me dhimbje per largimin duke thene se
“Mbretëria e Bashkuar është shtëpia ime dhe…Kjo nuk do të ndryshojë kurrë”.