Joner Nikolla nga Saranda njeri nga 10 maturantet me te shkelqyer te Matures Shteterore 2020 ne Shqiperi

 

Joner Nikolla, maturant i gjimnazit ‘HASAN TAHSINI’ne Sarande eshte njeri nga 10 maturantet me te shkelqyer te Matures Shteterore 2020

Kete vleresim ai e ka te merituar dhe te permendur ne postimin qe ka bere Ministrja e Arsimit Besa Shahini.

 

Per Joner Nikollen mesojme se per kater vjetet e gjimnazit ka qene i shkelqyer jo vetem ne mesime por edhe ne komunikim, ne publicistike, sporte dhe me deshire dhe vullnet te mire per biznesin.

I UROJME TE NISE UNIVERSITETIN NE DEGEN QE I PELQEN DHE TE KETE NJE TE ARDHME SA ME TE BUKUR, TE SIGURTE DHE TE NDRITUR PER FAMILJEN DHE VENDIN E TIJ.