Aktorin e Famshëm Anglezë Rowan Atkinson e Urojmë Për 65-Vjetorin e Lindjes!

Edhe sot, 7 janar 2020, nuk eshte vone per te uruar per Ditelindjen, Aktorin e Famshem Angleze Rowan Atkinson i njohur si “Mr.Bean”qe na ka bere te qeshim dhe me zor kur kemi qene te menduar apo me probleme qe t`i shkaktone rutina e dites.

Aktori Rowan Atkinson eshte nje nder aktoret e shquar te  humorit “ pa ze “ me te dashur edhe per publikun shqiptar.

Ai na ka gezuar e na ka bere me humor, te qeshim me lot dhe sic ka dhe nje shprehje te  “mbajme barkun me dore” nga te qeshurat.

Viti 1990 shenoi ngjarje per Aktorin e madh ne rolin si “Mr. Bean”, film me 15 seri që eshte mirepritur ne te gjitha ekranet e botes dhe vazhdon te percillet tek shikuesit.

Aktori Rowan Atkinson, lindi me 6 janar 1955, dhe mbushi 65 vjec.

I Urojme Jete te Gjate e te Lumtur!