Sot urojme per ditelindjen kameramanin e dasmave Petro Llukanin

Sot urojme per ditelindjen kameramanin e dasmave Petro Llukanin.

Fb na kujtoi sot se ka ditelindjen kameramani i njohur ne Gjirokaster e me gjere Petro Llukani.

Gezuar Ditelindjen Petro, edhe 100 vite te lumtura!

Petro Lukani ka punuar pet shume vite ne Radio Gjirokastra me brigaden qe merrej me riparimin e defekteve ne repertitoret, paisje qe sherbenin per shperndarjen e valeve televizive te Radio Televizionit Shqiptar.

Keto paisje ishin vendosur ne disa pika te largeta dhe te larta si ne malin e Postenanit ne Permet, n Gllave dhe Turan te Tepelenes,ne malin e Cajupit, ne Sarande, Bregdet etj.

Kur kishin defekte ekipi e bashke me te edhe Petrua shkonin ne dimer dhe ne vere, nje sakrifice e patreguar dhe e pafolur por qe mbart kapituj guximi ne kryerjen e detyres me profesionalizem dhe ndergjegje.

Pas viteve 90 te  Petrua u specializua dhe ushtron profesionin e kameramanit. Eshte i kerkuar dhe i vleresuar ne pasqyrimin e veprimtarive ne Gjirokaster e fshatra te dasmave, fejesave, ditelindjeve e pagezimeve.

PETRO, GEZUAR DITELINDJEN!

SHENDET E PUNE TE MBARE!