Basho Thomai në kujtime

Cdo 1 Shtator, ashtu i ngadaltë nga mosha, dilte i qeshur te oborri i

Read More

Pas 15 nëntorit, gjobë kush nuk e shet bukën me etiketë peshe dhe çmim

Pas datës 15 nëntor, Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut do

Read More

Dy foto kujtese per Maturen e vitit 57 te gjimnazit "Asim Zeneli"te Gjirokastres

Ne kete foto jane ish nxenes te gjimnazit "Asim Zeneli". Matura 1957

Read More

Vijojne punimet ne Gjirokaster, nga sheshi tek parkimi nentokesor

Projektet transformuese urbane po vijojnë edhe në Gjirokastër, ku

Read More

Vende historike, bukuri natyrore e ruajtur ndër shekuj, pemë

Read More

WhatsAppi nuk do të funksionojë më në disa telefona

Nga 24 tetori, WhatsAppi nuk do të funksionojë më në disa

Read More