Zbuloni cfare ka brenda byreku ne foto?

Kete foto na e dergoi sot nje nga miket e faqes tone qe e pelqen gatimin e ne vecanti byreqet.

-Me se e ke bere byrekun?- e pyetem.

-Me te gjitha tertipet -na u pergjegj.

-Cdo me thene me te gjitha tertipet? e pyetem perseri po ajo e la komunikimin ne mes.

-Ika se me vajti ora e punes! Hidhe foton ne internet dhe kerko argumente dhe receten nga amvisat.

Kaq tha dhe , te themi te drejten, na vuri ne veshtiresi, megjithate e gjetem zgjidhjen.

Ja byreku i saj. Ju do gjeni se cfare ka brenda, perberesit.Eshte ca e veshtire po mbase zbulojme te plote receten, ashtu dhe tertipet qe ka brenda.

Thoni dicka dhe per petet, jane bere me dore apo jane blere ne supermarket, si thoni?