Trahana e Embël, Cilësore, e Shijshme e Kompanisë Lunxhëria

Trahana e Embel, Cilesore, e Shijshme e Kompanise se Njohur Lunxheria

Produkt i ri, prodhim mbi bazen e tradites te fshatrave te Lunxherise, ka dy tre muaj qe gjendet ne supermarkete e markete, njesi te tjera ushqimesh ne qytetet e vendit.

Pelqehet si dhe “trahanaja e pare” ajo qe ka vite ne treg dhe ka marre udhe e perdorim jo vetem ne Shqiperi por dhe jashte vendit, deri Amerike, Gjermani e ne te gjitha vendet fqinje,e pelqyer jo vetem nga familjet shqiptare ne mergim, por dhe familje te huaja.

Njelloj pelqehet dhe vleresohet edhe trahanaja e embel, e pelqyer dhe  e shendetshme per femijet, se eshte trahana si behej me pare , trahana e shtepise, kush e provon e pelqen.

Per familjet ne nevoje, kompania Trahana Lunxheria, me administrator biznesmenin Kiço Noti, me rastin e pandemise, shperndau me dhjetra pako me ushqime, produkte te saj duke treguar humanizem, njerzillek dhe solidaritet me keto familje ne fshatrat e Tiranes, Lunxherise, shkolla e kopshte dhe institucione.