Si e përgatisni, byrek me domate, qepë të thata dhe ...

Sa dime, ne Gjirokaster dhe krahinat e saj, byrek me domate, qepe te thata dhe presh njihet pak, ose eshte futur si asortiment vitet e fundit…

Nuk jemi te sigurte nese kemi te drejte, kete po e leme ta diskutojme me ju, po nisur nga fakti qe ne Tirane e qytete te tjera, e sidomos ne Korce nje byrek i tille eshte i preferuar, vendosen ta percjellim si foto dhe kush ka njohje per perberesit e tjere dhe menyren e pergatitjes le te tregoje….