Përgatiteni, vini një emër dhe futeni në furrë këtë"gjysëm byrek"!

Kur themi do bej nje byrek mendja na shkon qe pergatitet me pete pastaj mbushet me cfare te duash, me lakra, me qumesht, me djath etj.

Kjo tepsi qe kemi percjelle ne faqe na afron ne pamje nje “gjysem byrek” te nisur po i pa perfunduar.

Ka vetem lakra apo spinaq te grire e ca thermokla me djathe.

Duke e pare me vemendje na duhet te vazhdojme, te themi perberesit e tjere, me cfare do ta pergatisim qe ta vendosim ne furre.

Nuk eshte e veshtire per te thene ate e kete, po do beni mire te tregoni receten e plote, perberesit qe ju do zgjidhnit .

Jepni mendimin tuaj dhe vazhdoni pergatitjet qe kete ‘gjysem byrek” ta shohim te plote, te pjekur dhe gati per ta shijuar?!

Presim dhe cfare emri do t`i vini byrekut tuaj?