Mish Qengji i Pjekur ne Hell tek Taverna e Renato Xhimos është Gati!

Mishin e qengjit e kriposim pasi i kemi bere disa te çara ku futet kripa.

Ne pjeset e brendshme shtojmë erëza si thimari, rozmarinë e hudhra, qe mishi te fitoje me shume shije.

I futim qengjit ne bark gjysem buke dhe e qepim. Te gjitha keto pasi e kemi kaluar ne hell.

Ne nje zjarr te qete rreth 5 ore dhe duke e lyer here pas here me vaj qe te mos thahet sipërfaqja.

Ky është procesi i pjekjes.

Mishi eshte gati…. 😄