Miremengjesi me nje urim te ngrohte per Kafe Argjiro qe sot ka Ditelindjen!

Miremengjesi per te gjithe me nje urim te ngrohte per Kafe Argjiro qe sot ka Ditelindjen!

Kafe Argjiro, kafe tradicionale shqiptare e njohur ne te gjithe boten, mbush sot 25 vjeç.

Me aktivitet nga viti 1995 eshte nje nga investimet e para shqiptare ne token Greke, kafe e cilesise se larte e Standardeve Evropiane.

Kafe Argjiro nisi ne nje punishte te vogel ne lagjen Punetore te qytetit te Gjirokastres me aktivitet deri ne vitin 1997 dhe pas ketij viti vazhdon prodhimin ne nje fabrike moderne ne Athine.

Kafe Argjiro eshte e cilesise se larte, e zeze dhe e bluar holle dhe ka shijen e kafes qe familjet e vjetra gjirokastrite e shtypin ne gur; e pelqyer, e dashur dhe e pranuar jo vetem ne familjet shqiptare te emigruara ne Greqi por dhe ato greke etj.

“Kafe Argjiro Gëzuar! Shëndet, mirësi,gëzime pa fund dhe Punë të mbarë!”

Adresa e websitit www.argjirokafe.com ju sherben per te porositur kafe qe kompania e dergon per ju ne cdo vend te botes:

Klikoni:
www.argjirokafe.com