Kush e di receten, si pergatitet glikoja me arra?

Ne treg vec frutave te stines ka dhe arra te pa bera, jeshile qe shiten per gliko.

Glikot me arra sic i quajne ndryshe ne Gjirokaster e fshatra te saj,koqeare, jane shume te shijshme po nuk pergatiten lehte. Ka nje recete per to, procese qe te vene dhe ne mundim e nuk behen si thuhet ne dy –tre ore.

Megjithate nuk eshte vone edhe per te bere nje prove, se ende ato jane jeshile, me xelefke te bute  dhe, nese nuk i gjen ne dege, mund t`i blesh.

Per ato amvisa qe nuk dine e duan te mesojne, si pergatitet glikoja me arra?