Cili byrek ju pelqen me shume, tregoni dhe si e pergatitni byrekun me spinaq?

 

NE REDAKSINE TONE PER RUBRIKEN KUZHINA GJIROKASTRITE NA KANE ARDHUR NE NJE DITE DY TEPSI ME BYREK.

Byrek nr 1

Byrek nr 2.

Nuk dime ke te zgjedhim.Ne pamje ndryshojne, sigurisht nga pjekja dhe petet. Na shijon byreku me spinaq edhe me dy shtresa edhe me nje po perseri jemi ne medyshje se nuk dime perberesit dhe per to kerkojkme mendimin tuaj!

MBASI TE KENI DHENE OPINIONIN TUAJ, DO TREGOJME DHE EMRAT E AMVISEVE QE JANE MIKE TE FAQES TONE.

Te shohim se cili byrek do marre komente me shume, i pari apo i dyti!