Çdo Bëjmë Sot për Drekë ?! Unë Them Qollopitë me ...

 

Kur i hodhem nje sy faqes te bashkepunetorit tone Koço Mosko me banim ne Boston, na “ hoqi” mendjen nje tepsi shtruar mbi te qollopite me miell misri.

Na doli syri duke e pare e duam ta shijojme po per ta pergatitur kerkojme ndihmen tuaj, te dime perberesit dhe menyren e pergatitjes.

Sa dime ndryshe behet ne Gjirokaster, Libohove, Laberi, Lunxheri e gjetke.

Ja te shohim se c`do na thoni !

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com