in

Kujtese/ Kjo foto zgjon kujtime per klasen e 7-te te shkolles 29 Nentori ne Gjirokaster

Eshte foto e nje viti te larget por qe kemi vetem nje shenim
Klasa e 7-te e shkolles 29 Nentori sot shkolla Cajupi.

Shumicen e nxenesve i njohim, dime shkollat e profesionet qe kane ushtruar .

Tani nje pjese e tyre jane ne pension, ne Gjirokaster e te tjere te shperndare ne Tirane e gjetke, edhe jashte vendit deri ne Amrike.

JA DISA NGA NXENESIT E KESAJ KLASE NGA ME TE DALLUARAT E SHKOLLES NE VITE;

Kosta Gogo mjeku i njohur i Gjirokastres tani me detyre ne spitalin Hygea ne Tirane, ne krah me Fane Biten aktorin e teatrit profesionist te qytetit, me disa role edhe ne filma te kunematografise shqiptare, Ilia Gjini nje nga nxenesit e dalluar qe pas 90 emigroi ne Amerike, Mete Cumani agronom, pergjegjes i sektorit te Valares te ndermarrjes se dikurshme bujqesore, mgjitur me te Alush Azati nga lagjja Pllake, te tjere Vasil Koci, Zenepe Bineri Hava Xarba Ilia Jorgji…

Ne kete foto me nxenesit jane dhe mesuesit Sami Mullai dhe Kristo Ndrico.

PO NXENESIT E TJERE CILET JANE ?

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Ja edukatorja tuaj ne fotografi e kopshtit te femijeve ne lagjen Meçite te Gjirokasteres

Ja çfare ndodhi ne hotel Turizmi te Gjirokastres pas shfaqjes se drames “Sipas Ligjit”