in

Intermedica / Dr. Vasil Llajo, mjeku që çeli një dritë në mjekësinë diagnostikuese moderne në Shqipëri.

Intermedica / Dr. Vasil Llajo, mjeku që çeli një dritë në mjekësinë diagnostikuese moderne në Shqipëri.

Dr. Vasil Llajo vendosi bazat e laboratorit mjekësor privat në vitet ’90. Intermedica sot shtrihet në të gjithë Shqipërinë dhe ofron praktikat më të avancuara ndërkombëtare në shërbim të pacientëve.

Me 38 filiale në mbarë vendin, mbi 300 profesionistë të specializuar, Intermedica bashkëpunon me mbi 300 laboratorë brenda dhe jashtë vendit.

Intermedica laborator i tipit smart. Individualizim i kujdesit shëndetësor për çdo pacient. Intermedica e ka sjellë këtë mundësi në Shqipëri duke instaluar teknologjinë molekulare të biochips-eve për detektimin e personalizuar të Sëmundjeve Seksualisht të transmetueshme.

Pajisje diagnostikuese të gjeneratës së fundit si Skaneri Siemens, i cili siguron imazhe me cilësi të lartë dhe vendosjen e një diagnoze sa më të saktë, Ekografia me elastografi dhe sistemi Dexa për matjen e densitetit kockor dhe analizën e përbërjes së trupit.

Intermedica është tanimë më pranë çdo pacienti, duke ofruar shërbimet diagnostikuese më elitare në fushën e mjekësisë laboratorike dhe kontrolleve imazherike.

Intermedica

Adresa:  Intermedica center
042 200 600 |
Web: www.intermedica.al
e-mail: infolab@intermedica.al

Adresa :Intermedica Gjirokaster : 

Telefon 0692099058

Laboratori perballe spitalit Rajonal dhe Maternitetit

#revistapsikologjia #intermedica #vasilllajo #mjeku #laborator #imazheri #diagnostike #elite #skaner #ekografi #dexa #smart #psikologjiamagazine #albania

What do you think?

Written by admin

Flamur Golemi merr mandatin e dyte ne krye te Bashkise te qytetit te Gjirokastres

Gjirokastriti Nesip Kaçi, Publicist dhe Diplomat shkruan per te parin studiues shqiptar që ka trokitur te portat e Harvardit dhe ka zbuluar thesarin madhështor të epikës heroike shqiptare