Policia Rrugore e atyre Viteve në Celuloid! Ç'thotë komentuesi...?

Për të gjithë nostalgjikët…

Policia Rrugore ka postuar në Facebook një pamje të shumë viteve më parë, se si ishte kjo strukturë e policisë.

Në një faqe shumë aktive në këtë sezon turistik ne Facebook, Policia Rrugore ka postuar një foto në celuloid.

Aty shfaqet policia e asaj kohe dhe oficerët e policisë rrugore.

Ishin vitet kur policia rrugore gjobiste dhe vellain dhe babain shofer me drejtesi.

Latat e atehershme ne patente, jane piket e sotme ne Europe. Atehere ishim 50 vjet para europes ne kete drejtim.

Po ju si mendoni? 🙂