Nxënësit e gjimnazit "Asim Zeneli" në Gjirokastër - Foto e Vitit 1952!

Nderim dhe respekt për mësuesit e Gjimnazit të Gjirokastrës, për ata breza  mësuesish të palodhur që edhe pse në kushte të vështira shfaqën cilësi e vlera humane dhe dhanë maksimumin e dijeve shkencore për edukimin dhe formimin e brezave të nxënësve që kontribuan për të miren e vendit dhe të popullit.

 

Ishin vitet e para të pasclirimit te vendit dhe mësuesit trokisnin portë më portë që oborret dhe klasat e mesimit të mbusheshin me nxënës.

 

Ja sa e bukur dhe kjo foto e vitit 1952.

 

Fotot nga faqja Muzeu Kokalari

Sa shumë, mësues e nxenes te gjimnazit Asim Zeneli. Nderim dhe Krenari!