Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin

Një dokument i veçante: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin.

Në vitin 1936, në një mbledhje të organizuar në godinën e prefekturës së qytetit, me rastin e sjelljes së eshtrave të Çerçizit nga Shkodra, Jonuz Topulli, falënderoi dhe nderoi fiset dhe familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin në fitoren e Pavarësisë sonë Kombëtare.

 

 

Familjet gjirokastrite (Mbiemrat):

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com