in

Foto e rallë, njihuni me dy gratë lunxhote që morën pjesë në 28 Nendor 1937 në festen e 25 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë në Pallatin Mbretëror

Foto e ralle, dy grate lunxhote qe moren pjese ne festimet e 25 vjetorit te shpalljes se Pavaresise, me 28 nendor 1937 ne pallatin mbreteror.

Kjo foto eshte e larget ne kohe, e ralle e qe ruhet ne arkivin familjar te lunxhotit Viktor Zografo.

Ne foto jane dy grate lunxhote te veshura me kostumin e lunxhit, Zoge Zografo e Sillo Tele (Margariti).

This image has an empty alt attribute; its file name is 127551273_854176531998799_4571732004344342536_o.jpg

Ato moren pjese si perfaqesuese te krahines ne festen qe u organizua ne Pallatin Mbreteror ne Tirane, me 28 Nendor 1937 me rastin e 25 vjetorit te shpalljes se Pavaresise Kqombetare.

What do you think?

Written by admin

Urojmë për Ditëlindjen Jorgo Jovanin, teknikun e repertitorëve që ekranet e televizioneve i mbante me dritë e figurë dhe jo me xixa

Flamur Golemi: Përkrahë plakut të urtë Ismail Qemali, ashtu si në gjithë lëvizjen kombëtare, ishin edhe patriotët gjirokastritë