"Vjen Risia nga Durresi" - Autoshkolla START Realizon me Sukses Mesimin e Pare Online te Teorise...

Nderkohe qe vazhdojme te jemi te izoluar ne shtepi per te qene sa me te sigurte kundra virusit te padukshem, duket se zgjidhjet e zgjuara ndaj sfidave te perditshme nuk kane munguar as ne Shqiperi.

Edhe pse teknologjia nuk na ka munguar prej kohesh, duket se vetem ne ditet e sotme i kemi dhene vemendjen e duhur, ne shume fusha te jetes se perditshme.

I tille eshte rasti ne qytetin e Durresit, ku Autoshkolla START ne pamundesine per te zhvilluar mesimin ne klase, ka realizuar mesimin e pare online. Per t’u ardhur ne ndihme kursanteve qe e kishin lene mesimin ne mes per shkak te situates, Autoshkolla START ne Durres u mundesoi atyre mesimin online, i cili u pelqye dhe u vleresua pamase prej tyre.

Tashme qe mesimi i pare online u realizua me sukses, dhe ndoshta per here te pare ne Shqiperi nga nje Autoshkolle, eshte vendosur qe kjo metode te vazhdoje jo vetem per kursantet ekzistues por edhe per ata te ardhshem.

Ne i urojme suksese Autoshkolles START dhe nese deshironi te jeni dhe ju nje prej kursanteve ky eshte njoftimi ne FB ku do te keni dhe mundesine te kontaktoni:

NjOFTIM…..
Te nderuar miq e shoke, kursante te Autoshkolles “START” ; duke filluar nga sot , dt 24.04.2020 Autoshkolla “START” fillon MESIMIN ON LINE , per pregatitjen teorike per leje drejtimi te kat B , te kursanteve te regjistruar ne autoshkollen “START”
Mesimi do te zhvillohet ne cdo dite te javes ne oren 17.30. Ju urojme bashkepunim te suksesshem . Per regjistrime te reja kontaktoni me cel. 0682121084 ,
Personi i kontaktit : Ing.DHIMITER LULA
ME RESPEKT “AUTOSHKOLLA START”