Urojmë për Ditëlindjen këngëtarin dhe kompozitorin e njohur shqiptar Pirro Çako

Sot Pirro Çako mbush 55 vjeç dhe per kete ngjarje te shenuar ne jeten e tij e urojme :

Ta gezosh Ditelindjen, me shendet, krijimtari te mbare dhe jete te gjate!

Pirro Çako eshte kengetar dhe kompozitor i degjuar, pjesemarres ne veprimtarite artistike kombetare e nderkombetare, i vleresuar ne to edhe me çmime.

Pas studimeve te larta per dirigjim, filloi pune redaktor muzike ne radio Tirana ku edhe shkruante muzike, merrte pjese ne anketat muzikore dhe Festivalet e Radio Televizionit Shqiptare ne te cilat ka marre çmime si kengetar dhe kompozitor.

Eshte dalluar vecanerisht ne festivalet e Kenges magjike.