Sot Urojme 1 Vjetorin e "Super Star Market" ne Tirane, me artikuj po aq cilesor sa ne Gjirokaster

Sot deshirojme te urojme 1 vjetorin e filialit te Super Star Market ne Tirane, prane liqenit te thate, perballe Farit.

Produktet cilesore qe klientet jane mesuar te blejne ne Gjirokaster tashme prej 1 viti mund te blihen edhe ne supermarketin ne Tirane.

Cilesine e produkteve origjinale dhe te perzgjedhura, qe nga ato ushqimore BIO e deri te detergjentet, zor se i gjen ne Tirane pa hile.

Kryeqyteti pavaresisht shumellojshmerise dhe dyqaneve pafund shpesh here nuk e justifikon kerkesen e qytetarve per artikuj me standarte edhe pse luhet me cmimet.

Ne i urojme “Super Star Market” gezuar dhe sa me shume suksese e fjale te mira nga te gjithe klientet 🙂

Super Star Market vazhdimisht ben edhe oferta te cilat mund ti ndiqni ne faqen e saj te FB:

https://www.facebook.com/superstarmarket/posts/3730581880287773