Një  Ngjarje e Madhe ka Ndodhur në Qytetin Southampton të  Anglisë !…

Pronari i një librarie në Southampton Angli, kërkoi ndihmë pasi do të ndërronte objektin e librarisë për shkak të ngritjes së çmimit të qirasë dhe me këtë rast donte të bënte bartjen e librave.

I befasuar nga prania e më shumë se 250 personave tek kishin krijuar vargun e gjatë duke mbajtur mijëra libra dhe duke i transferuar dora dorës nga objekti i vjetër për në objektin e ri në një largësi prej 1524 metrash brenda një ore.

Jeni te lutur të komentoni!

 

 

*Ndalohet kopjimi apo riprodhimi i artikujve pa cituar burimin /GjirokastraOnline.com