Ne foto, maturante te gjimnazit Asim Zeneli të qytetit të Gjirokastrës

Neser mbushen 97 vjet nga dita kur ne Gjirokaster u hap Liceu , sot gjimnazi Asim Zeneli.

Fotua qe po botojme i perket nje mature te jetij gjimnazi.

Maturantet  e djeshem sot te moshuar gati te gjithe ndoqen studimet e larta dhe kane qene apo ende vaxhdojne ne specialitete dhe administrate shteteore, disa dhe te shquar ne fusha te ndryshme.

Po cilet jane  dhe çfare dini per ta?