Bleu Një Orë Muri në Treg Po Ja se ç`gjeti Brenda !

Ngjarja ka ndodhur ne Aurich te Gjermanisë.

Nje burre ka blere ne treg një orë muri dhe brenda saj ka gjetur 50,000 marka gjermane.

Sipas Fenix magazine, bleresi i kesaj ore, parate e gjetura i dergoi në Zyrën sende te humbura dhe, sipas rregullit, per cdo send te dorezuar, dorezuesi merr tre perqind te fitimit ne rast te paraqitjes se pronarit, ne te kundert, sic ndodhi ne ngjarjen ne fjale, askush nuk u paraqit dhe pas gjashte muajve i mori perseri parate e gjetura brenda ne oren e murit qe fillimisht i dorezoi.