Bashkia Gjirokastër Uron Për Vit të Ri të gjithë Gjirokastritët kudo ndodhen dhe kujton momentet e bukura që lamë pas!

Bashkia Gjirokastër Uron Për Vit të Ri të gjithë Gjirokastritët kudo ndodhen dhe kujton momentet e bukura që lamë pas.

Nëpërmjet rrjetit social Facebook, Kryetarja e Bashkisë Znj. Zamira Rami dha këtë mesazh për të gjithë Gjirokastritët:

Jemi në prag të ndërrimit të viteve dhe secili prej nesh bën bilancin e 365 ditëve që lamë pas.
Pēr Bashkinë Gjirokastër 2017 ishte një vit i mbarē, me shumë investime, me më shumë promovim dhe me rritje të konsiderueshme tē vizitorëve vendas e të huaj.
Nuk kanē munguar as problemet, sepse vetē jeta ështē e tillë, me ditë të mira e tē këqija.
Por nē këtë atmosferë festash dua të kujtojmë vetëm momentet e bukura dhe të gëzueshme.
Për të gjithë komunitetin e Bashkisë Gjirokastër, gjirokastritët kudo ndodhen, por edhe për gjithë kombin shqiptar uroj qe viti 2018 të sjellë më shumë gëzime dhe shumë pak trishtim, më shume fitore sesa humbje, më shumë dashuri dhe më pak inat, më shumë shëndet e më pak sëmundje.

Gëzuar!