Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Anija Gjigante që i la të gjithë me Gojëhapur ndërsa zbarkoi në Venecia!

Një anije lundrimi gjigante zbarkoi në Venecia dhe i la të gjithë

Read More

Cose da vedere a Gjirokaster! Tripadvisor a tutti gli Italiani...

Ecco cosa consiglia tripadvisor per i visitatori italiani...

Read More

Gjirokastër in pictures: Why you must visit "The Stone City"

Driving through the wide valley between the Gjerë and Drino mountains

Read More

Italians See Albania As The Best and Cheap Place To Retire

Forget the Canaries. Some Italian pensioners have decided to spend

Read More

For the Gjirokastra we want, a cultural and tourist centre of Albania

Grigor and Mimoza Çabeli are two devoted parents who, in addition to

Read More

“Vallja në sini”, me interpretues të shquar si Xhipe Mezini

Historia për ta shkon deri në kufijtë e një legjende kur bëhet fjalë

Read More