Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

Esperanto - Gjuha që bashkoi një Gjirokastrit me një Braziliane!

U njohën në takime ndërkombëtare si dhe me shkembime letrash në gjuhën

Read More

GJIROKASTRA - Albania rated as top up-and-coming destination!

U.S.-based Travel + Leisure magazine has rated Albania as the top

Read More