Category: Turizem

  1. Home
  2. Turizem
Filter

A mund të pranohet kjo skulpturë e Skënderbeut kaq dobët, me shpatë si bastun?!

Në prizren janë vendosur dy shtatore me rastin e festave por ajo që

Read More

Mirëmëngjesi nga qyteti që lindi nga dashuria dhe u shkatërrua nga urrejtja

Per Antigonene kemi shkruar dhe me pare. Kemi thene se eshte qytet i

Read More

Si thoni, rakinë e pimë për qejf apo për të harruar?!

Ne lokale Burrat e Gjirokastres e kane filluar vone te piret e

Read More

Cilat janë: 15 përbërësit e kostumit të krahinës së Lunxhërisë

Vitet shkojne e bashke me to ndryshojne edhe njerezit, por veshjet

Read More